Yleiset toimitus ja sopimusehdot

Yleiset toimitus ja sopimusehdot

1. Soveltaminen 

Verkkokaupan yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Cargo Safe Oy:n (jäljempänä ”CSOY”) ja yritysasiakkaan (jäljempänä ”Asiakas”) välisessä verkkokaupankäynnissä, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. CSOY:llä on vapaa oikeus muuttaa ehtoja. Kulloinkin voimassa olevat ehdot ovat saatavissa CSOY:n Internet-sivuilta www.cargosafe.fi

2. Tilaaminen ja hinnat

Asiakkaan tilaus on sitova, kun se on jätetty verkkokauppaan tilaamisen hyväksymisen jälkeen. Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen on mahdollista vain CSOY:n toimesta, mikäli asiakkaan kanssa on aiheesta kirjallisesti sovittu.
Verkkokaupan hinnat ovat ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 24%). Ostoskorissa lisätään ALV 24 %, sekä ilmoitetaan rahtimaksun suuruus. Isokokoisten lähetysten (kuten pahvi-, ja vanerilaatikot) kohdalla vahvistamme rahtihinnan asiakkaan kanssa ennen asiakkaan lopullista hyväksymistä rahtikuluista ja näin ollen tilaus on peruutettavissa vielä tässä vaiheessa.

3. Toimitus

Pääosin tuotteet ovat varastotuotteita ja mikäli tilaus tehdään ma-pe klo 12:00 mennessä, toimitus tapahtuu yleisesti ottaen (alueellisia poikkeuksia voi esiintyä) 1-2 työpäivän kuluessa. Mikäli tuote on loppu varastostamme, vahvistamme toimitusajan erikseen asiakkaan kanssa. Mikäli toimitusaika ei asiakkaalle sovi (kiireelliset tilaukset) on asiakkaan mahdollista perua tilaus vielä tässä vaiheessa.

Toimitukset järjestetään DB Schenkerin kuljettamana. Lisäksi asiakkaan on mahdollista itse järjestää kuljetus (nouto) ja ilmoittaa CSOY:lle kenen toimesta lähetys noudetaan, sekä välittää asianmukaiset kuljetusdokumentit. Lisäksi asiakkaan on mahdollista myös itse noutaa lähetys suoraan Vantaan toimipisteestämme. Toimitustapavalinnan on oltava tällöin NOUTO.

4̣. Maksutapa, ehdot ja omistusoikeus

Verkkokaupan maksutapana on vain lasku. Laskutamme kaikki tilaukset maksuehdolla 14 pv netto, ellei toisin asiakkaan kanssa ole sovittu. Mikäli olet jo asiakkaamme, noudatamme nykyisiä asiakkaan maksuehtoja. Pidätämme oikeuden muuttaa maksuehtoja mikäli tilanne niin vaatii ja ilmoitamme sellaisesta kirjallisesti asiakkaalle. Asiakas voi vielä tässä vaiheessa perua tilauksen, vetoamalla muutokseen.

Omistusoikeus toimitettuihin tuotteisiin siirtyy asiakkaalle siinä vaiheessa, kun asiakas on maksanut laskun kokonaisuudessaan.

5. Vastuut ja vahingot

Asiakas vastaa tilausta tehdessään omien tietojen oikeellisuudesta. CSOY ei vastaa asiakkaan antamien väärien tietojen aiheutuvista vahingoista tai kuluista. CSOY:n verkkokaupan käyttäjärekisteri on luottamuksellinen eikä siitä luovuteta tietoja ulkopuolisille ilman toisen osapuolen suostumusta, ellei laki tai viranomaismääräys toisin määrää.

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi verkkokauppa@cargosafe.fi, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Sovellamme kauppalakia (355/1987)

6. Tekijänoikeudet

Verkkokaupan sisällön kaikki oikeudet kuuluvat CSOY:lle.