Vaarallisten aineiden lähetys turvallisesti ja säädösten mukaisesti

Vaarallisten aineiden lähetyspalvelu

Mikäli vaarallisten aineiden lähettäminen ja niihin liittyvät prosessit eivät ole tuttuja, autamme mielellämme niiden lähettämisessä. Pääsääntöisesti kaikkeen vaarallisten aineiden lähettämiseen liittyy aina lainsäädännön vaatimuksia, mm. koulutusten suhteen, joten jos esim. lähettäminen on teille satunnaista, voimme räätälöidä palvelun tarpeenne mukaisesti. Toteutamme pakkaamiset, merkinnät, dokumentoinnit ja tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen – kaikki juuri niinkuin asiakas haluaa. Toteutamme myös ei vaarallisten aineiden pakkaamis-, ja lähettämispalvelua.

Lähetä meille tiedot lähetettävästä aineesta (käyttöturvallisuustiedoite), määristä, kohteesta ja toivotusta kuljetusmuodosta, niin palaamme teille hinta-arvion kera. Pyynnön voit lähettää täältä.

Kuljetukset ja muu pakkaus- ja varastointipalvelu

Pakkaamme ja varastoimme myös ei-vaarallisia aineita ja järjestämme kuljetukset, räätälöidysti toiveenne mukaan. Voitte varastoida meille esim. näytelähetyksiä, jotka keräämme toimeksiannon mukaisesti ja lähetämme edelleen eteenpäin. Kysy lisää erikoispalveluista.