Palvelut, konsultointi, varoituslipukkeet

Vaarallisten aineiden lähetyspalvelu

Mikäli vaarallisten aineiden lähettäminen ja niihin liittyvät prosessit eivät ole tuttuja, autamme mielellämme niiden lähettämisessä. Pääsääntöisesti kaikkeen vaarallisten aineiden lähettämiseen liittyy aina lainsäädännön vaatimuksia, mm. koulutusten suhteen, joten jos esim. lähettäminen on teille satunnaista, voimme räätälöidä palvelun tarpeenne mukaisesti. Toteutamme pakkaamiset, merkinnät, dokumentoinnit ja tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen – kaikki juuri niinkuin asiakas haluaa. Toteutamme myös ei vaarallisten aineiden pakkaamis-, ja lähettämispalvelua.

Lähetä meille tiedot lähetettävästä aineesta (käyttöturvallisuustiedoite), määristä, kohteesta ja toivotusta kuljetusmuodosta, niin palaamme teille hinta-arvion kera. Pyynnön voit lähettää täältä.

Vaarallisten aineiden maantiekuljetusten turvallisuusneuvonantajapalvelut (TNA)

Tietyissä tapauksissa, lainsäädäntömme edellyttää, että yrityksellä on nimetty Turvallisuusneuvonantaja silloin kun yritys lähettää tai kuljettaa vaarallisia aineita. Me koulutamme tarvittaessa yrityksellenne turvallisuusneuvonantajan tai vastaavasti voimme toimia virallisena turvallisuusneuvonantajana räätälöidyn sopimuksen mukaisesti ja voitte keskittyä ydinosaamiseenne. Kysy lisää nimeämisvelvollisuudesta niin kartoitetaan tilanne asian selvittämiseksi.

Lentorahdin turva-asiat

Tarjoamme EU perusasetuksen 300/2008 sekä täytäntöönpanoasetuksen 2015/1998 mukaisesti Valvotun Edustajan sekä Tunnetun Lähettäjän Turvapäällikön koulutuksia yleisenä kurssina tai räätälöidysti asiakkaalla, toiveenne mukaisesti. Lisäksi tarjoamme kattavasti myös muulle henkilöstölle vaadittavaa yleistä turvatietoisuuskoulutusta. Tämänkin toteutamme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Kuljetukset ja muu pakkaus- ja varastointipalvelu

Pakkaamme ja varastoimme myös ei-vaarallisia aineita ja järjestämme kuljetukset, räätälöidysti toiveenne mukaan. Voitte varastoida meille esim. näytelähetyksiä, jotka keräämme toimeksiannon mukaisesti ja lähetämme edelleen eteenpäin. Kysy lisää erikoispalveluista.

Vaarallisten aineiden koulutukset

Toteutamme kattavasti vaarallisten aineiden koulutuksia kaikille kuljetusmuodoille (maa-, meri-, ilma). Pidämme vuosittain yleisiä kuljetusmuotokohtaisia kursseja, joiden tarkemmat tiedot ja ajankohdat löydät koulutukset osiosta. Lisäksi räätälöimme joustavasti yrityskohtaisia kursseja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa kysy lisää!

Vaarallisten aineiden pakkausmateriaalit, varoitus- ja suurlipukkeet

Meiltä saat kattavasti kaikki vaarallisten aineiden pakkaukset, suur- ja varoituslipukkeet, nopeilla toimituksilla.

Lähetä tarjouspyyntö toivomistasi tarvikkeista täältä

Konsultointi

Konsultoimme kattavasti vaarallisiin aineisiin liittyviä asiakokonaisuuksia, aina yksittäisistä pienistä luokitusasioista, isompiin asiakokonaisuuksiin. Lisäksi konsultoimme myös yllämainittuja lentorahdin turva-asioita, tunnetuista lähettäjistä valvottuihin edustajiin.
Pyrimme täyttämään asiakkaan toiveet olemalla joustava kumppani ja vastaamalla asiakkaan tarpeisiin nopeasti ja sovitussa aikataulussa.

Ota yhteyttä niin käydään läpi juuri teidän tarpeet ja etsitään siihen sopiva ratkaisu joustavasti ja kilpailukyiseen hintaan.

Määräyskokoelmat

Meiltä voit tilata myös voimassaolevat meri- ja ilmakuljetusmääräyskokoelmat. IATA DGR uusiutuu joka vuosi, kun taas IMDG Koodi uusitaan 2 vuoden välein. IMDG Koodi 38-16 sekä IATA DGR 58th Edition nyt saatavilla.