UUTISET

ICAO-TI (IATA DGR) CBTA Koulutuksista

HOX HOX HOX! Liikkeellä on huhuja, jonka mukaan vaarallisten aineiden ilmakuljetuskoulutuksemme ei täyttäisi IATA:n vaatimuksia. Tämä EI pidä paikkaansa ja asia on varmistettu IATA:lta. Kaikki DGR kurssimme, mukaanlukien litiumakkujen ilmakuljetukset kurssi täyttää kaikki asetetut kriteerit ja CBTA vaatimukset

ICAO-TI / IATA DGR E-LEARNING

Olemme rakentaneet ensimmäiset itseopiskeltavat verkkokurssit Terminaalihenkilöstölle (7.2.A) sekä Ilma-aluksen miehistölle (7.7.A). Nyt voit opiskella sekä määräaikaiskurssit että peruskurssit täysin omatoimisesti, sekä suorittaa myös vaadittavan loppunäytön. Materiaali on täysin suomenkielinen, sisältöineen, videoineen ja materiaaleineen. Kehitämme materiaalia jatkuvasti lisää ja päivitämme moduuleita taustalla. Otathan meihin yhteyttä koulutus@cargosafe.fi niin katsotaan teidän tarpeisiinne sopivat ja vaatimusten täyttävät kurssit!

Syksyn 2024 kurssit julkaistu

Syksyn 2024 kurssiaikataulu on nyt julkaistu. Tarkemmat tiedot löytyvät sivuiltamme  koulutusosiosta. Halutessasi voit myös olla yhteydessä meihin koulutus@cargosafe.fi tai soittamalla 0400 575711 (Thomas) tai 0400510202 (Senni).

Lataa Syksyn kurssiesite tästä

UUSI PALVELU – KUIVAJÄÄT NYT MEILTÄ!

Tarjoamme laajan valikoiman kuivajääpalvelua! Meiltä kuivajäät kattavasti eri tarpeisiin viikon jokaisena päivänä. Oli kyseessä sitten kuivajään lisääminen jo kuljetuksessa olevaan lähetykseen tai alusta loppuun räätälöidyn kylmäkuljetuksen järjestäminen, me voimme auttaa. Toteutamme tämänkin palvelun nopeasti, joustavasti ja vankkumattomalla ammattitaidolla. 

Lataa esite tästä tai lue lisää lähetyspalvelut osiostamme.