UUTISET

ICAO-TI (IATA DGR) CBTA Koulutusuudistus

1.1.2023 on tuoreimman ICAO-TI:n myötä voimaan astunut CBTA, eli Competency Based Training and Assessment, koulutusuudistus. Uudistuksen tavoitteena on parantaa sidosryhmien osaamista vaarallisten aineiden ilmakuljetuksissa. Yksi uudistuksen asettamista vaatimuksista on asianmukainen koulutusohjelma, jonka tulee pitää sisällään kaikki CBTA-kokonaisuuteen kuuluvat osa-alueet, kuten esimerkiksi työtehtävien ja osaamisen kartoitus, pätevyysvaatimukset ja oman toiminnan arviointi.

Tämä on herättänyt laajaa keskustelua ja epätietoisuutta eri sidosryhmissä, joten olethan meihin yhteydessä asian tiimoilta koulutus@cargosafe.fi tai soittamalla +358 400 575711 (Thomas) tai +358 400 510202 (Senni), niin katsotaan miten voimme teitä parhaiten palvella.

Syksyn 2024 kurssit julkaistu

Syksyn 2024 kurssiaikataulu on nyt julkaistu. Tarkemmat tiedot löytyvät sivuiltamme  koulutusosiosta. Halutessasi voit myös olla yhteydessä meihin koulutus@cargosafe.fi tai soittamalla 0400 575711 (Thomas) tai 0400510202 (Senni).

Lataa Syksyn kurssiesite tästä

UUSI PALVELU – KUIVAJÄÄT NYT MEILTÄ!

Tarjoamme laajan valikoiman kuivajääpalvelua! Meiltä kuivajäät kattavasti eri tarpeisiin viikon jokaisena päivänä. Oli kyseessä sitten kuivajään lisääminen jo kuljetuksessa olevaan lähetykseen tai alusta loppuun räätälöidyn kylmäkuljetuksen järjestäminen, me voimme auttaa. Toteutamme tämänkin palvelun nopeasti, joustavasti ja vankkumattomalla ammattitaidolla. 

Lataa esite tästä tai lue lisää lähetyspalvelut osiostamme.